Agency Docs

Μνήμη ρόλων

Όταν τα μέλη φεύγουν, το AgencyMod θυμάται τους ρόλους τους. Αν επιστρέψουν, τους παίρνουν ξανά αυτόματα.

Για τι είναι;

Όταν κάποιος φεύγει από τον server σου, το AgencyMod θυμάται τους ρόλους του. Αν επιστρέψει, τους παίρνει ξανά αυτόματα, και το ψευδώνυμο μαζί αν θες.

Ρύθμισέ το σε 3 βήματα

  1. 01Ενεργοποίησέ το και όρισε για πόσες ημέρες θυμάται τους ρόλους.
  2. 02Διάλεξε ποιοι ρόλοι μετράνε ή ποιοι εξαιρούνται, για παράδειγμα ένας ρόλος σίγασης.
  3. 03Διάλεξε κανάλι πρωτοκόλλου αν θες να βλέπεις κάθε επαναφορά, και αποθήκευσε.
ΣυμβουλήΆφησε το “Επίσης ρόλοι ομάδας” απενεργοποιημένο: κάποιος που αφαιρέθηκε από την ομάδα δεν μπορεί να πάρει πίσω τα δικαιώματά του φεύγοντας και ξαναμπαίνοντας.
Έτσι φαίνεται στον πίνακα ελέγχου
Μνήμη ρόλων: Έτσι φαίνεται στον πίνακα ελέγχου

Όλες οι ρυθμίσεις εξηγημένες

Ενεργοποιείται και απενεργοποιείται με τον διακόπτη στο πάνω μέρος της καρτέλας.

Αποθήκευση

Διατήρηση για (ημέρες)
Μετά από αυτό, οι αποθηκευμένοι ρόλοι διαγράφονται. 1 έως 365 ημέρες.
Επαναφορά του παρατσουκλιού

Ποιοι ρόλοι

Μόνο αυτοί οι ρόλοι
Κενό σημαίνει όλους τους ρόλους που επιτρέπεται στο AgencyMod να δίνει.
Ποτέ να μην επαναφέρονται
Για παράδειγμα ένας ρόλος σίγασης ή ένας προσωρινός ρόλος.
Επίσης ρόλοι ομάδας
Οι ρόλοι με δικαιώματα διαχείρισης ή συντονισμού συνήθως δεν επαναφέρονται, ώστε ένα αφαιρεμένο μέλος της ομάδας να μην μπορεί να τους πάρει ξανά μπαίνοντας από την αρχή.

Log

Κανάλι αρχείου καταγραφής
Προαιρετικό. Δείχνει ποιος πήρε πίσω ποιους ρόλους.

Κάτι δεν είναι σαφές; Άνοιξε ticket στο help.agencyg.de στην κατηγορία AgencyMod ή ρώτα στο Discord μας. Πολιτική απορρήτου και όροι

Δεν προχωρά ούτε μετά από αυτή τη σελίδα; Από εδώ αναλαμβάνει η υποστήριξή μας.