Pamięć ról
Gdy członkowie odchodzą, AgencyMod zapamiętuje ich role. Jeśli wrócą, dostaną je z powrotem automatycznie.
Do czego to służy?
Gdy ktoś opuszcza twój serwer, AgencyMod zapamiętuje jego role. Gdy wraca, dostaje je z powrotem automatycznie, jeśli chcesz, razem z pseudonimem.Skonfiguruj w 3 krokach
- 01Włącz go i ustaw, przez ile dni role są pamiętane.
- 02Wybierz, które role się liczą, a które są wykluczone, na przykład rola wyciszenia.
- 03Wybierz kanał protokołu, jeśli chcesz widzieć każde przywrócenie, i zapisz.
WskazówkaZostaw wyłączone “Również role zespołu”: ktoś usunięty z zespołu nie odzyska uprawnień, wychodząc i wracając na serwer.

Wszystkie ustawienia wyjaśnione
Włączasz i wyłączasz przełącznikiem na górze zakładki.
Zapisywanie
- Przechowuj (dni)
- Potem zapisane role są usuwane. Od 1 do 365 dni.
- Przywróć pseudonim
Które role
- Tylko te role
- Puste oznacza wszystkie role, które AgencyMod może nadawać.
- Nigdy nie przywracaj
- Na przykład wyciszona albo tymczasowa rola.
- Również role zespołu
- Role z uprawnieniami administratora lub moderacji zwykle nie są przywracane, dzięki czemu usunięty członek zespołu nie odzyska ich po ponownym dołączeniu.
Log
- Kanał logów
- Opcjonalnie. Pokazuje, kto dostał z powrotem które role.
Coś niejasne? Otwórz ticket na help.agencyg.de w kategorii AgencyMod albo zapytaj na naszym Discordzie. Polityka prywatności i regulamin