Rol hafızası
Üyeler ayrıldığında AgencyMod rollerini hatırlar. Geri dönerlerse rollerini otomatik olarak yeniden alırlar.
Ne işe yarar?
Biri sunucundan ayrıldığında AgencyMod rollerini hatırlar. Geri döndüklerinde rollerini otomatik olarak geri alırlar, istersen takma adlarıyla birlikte.3 adımda kur
- 01Aç ve rollerin kaç gün hatırlanacağını ayarla.
- 02Hangi rollerin sayılacağını ya da hariç tutulacağını seç, örneğin susturulmuş bir rolü.
- 03Her geri yüklemeyi görmek istersen bir protokol kanalı seç ve kaydet.
İpucu“Ekip rolleri de dahil” kapalı kalsın: ekipten çıkarılmış biri ayrılıp tekrar katılarak yetkilerini geri alamaz.

Tüm ayarlar açıklanıyor
Sekmenin üstündeki düğmeyle açılıp kapatılır.
Kaydetme
- Saklama süresi (gün)
- Bu süreden sonra kaydedilen roller silinir. 1 ile 365 gün arası.
- Takma adı geri yükle
Hangi roller
- Yalnızca bu roller
- Boş bırakılırsa AgencyMod'un verme iznine sahip olduğu tüm roller.
- Asla geri verme
- Örneğin susturulmuş veya geçici bir rol.
- Ekip rolleri de dahil
- Yönetici veya moderasyon yetkisi olan roller normalde geri verilmez, böylece çıkarılan bir ekip üyesi yeniden katılarak bunları geri alamaz.
Kayıt
- Kayıt kanalı
- İsteğe bağlı. Kimin hangi rolleri geri aldığını gösterir.
Bir şey anlaşılmadı mı? help.agencyg.de adresinde AgencyMod kategorisinde bir ticket aç ya da Discord sunucumuzda sor. Gizlilik politikası ve kullanım koşulları